ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - ΒΟΗΘΕΙΑ

Ασφάλεια Πληρωμής

Το preludio.gr χρησιμοποιεί για τις πληρωμές την τράπεζα Alpha Bank και τη γνωστή εταιρεία paypal. Και η Alpha Bank και η paypal χρησιμοποιούν τους πλέον ασφαλείς μηχανισμούς κρυπτογράφησης στοιχείων στο internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι το παγκόσμιο πρωτόκολλο που πιστοποιεί την κρυπτογράφηση στοιχείων. Όταν τα ευαίσθητα στοιχεία σας (πιστωτική κάρτα) αποστέλλονται με κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία, κρυπτογραφούνται από το λογισμικό της αποστολής και αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό της αποδοχής, παράλληλα εξακριβώνοντας αν τα δεδομένα υπέστησαν κάποια αλλαγή κατά τη μεταφορά.

Επιλογή Έτοιμων προϊόντων

Από την αρχική μας σελίδα, καθώς και σε όλες τις σελίδες, στο δεξί μέρος επιλέγετε από τις κατηγορίες μας (κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια κλπ. και κατόπιν την υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει, κλασσικά ή μοντέρνα. Καθότι η ιδέα του διαχωρισμού σε κλασσικά και μοντέρνα είναι υποκειμενική, καλό θα ήταν να κοιτάξετε και τις δύο υποκατηγορίες, όπου υπάρχουν. Πηγαίνοντας με το ποντίκι σας επάνω σε κάποιο από τα προϊόντα που σας ενδιαφέρει, μία μεγαλύτερη φωτογραφία ανοίγει για να το δείτε καλύτερα. Αν κάνετε κλικ στο προϊόν, θα μπείτε στη σελίδα του προϊόντος, από όπου θα μπορέσετε να δείτε περισσότερες και μεγαλύτερες φωτογραφίες του προϊόντος, καθώς και άλλα προϊόντα της ίδιας σειράς. Στα δαχτυλίδια, υπάρχει και ένα κουτί επιλογής για το νούμερο. Αν το νούμερό σας δεν υπάρχει στη λίστα, μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες στο κουτί «σχόλια» κατά την αγορά σας. Πατώντας το κουμπί «Αγορά», το προϊόν μπαίνει στο «καλάθι των αγορών σας». Από το καλάθι των αγορών σας μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε και να δείτε την τελική τιμή ή και να αφαιρέσετε προϊόντα για τα οποία αλλάξατε γνώμη, πριν προχωρήσετε στην πληρωμή. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε τα ψώνια σας και να προσθέσετε προϊόντα από την ίδια και άλλες κατηγορίες. Μόλις τελειώσετε τα ψώνια σας, πηγαίνετε στο «Ταμείο» για πληρωμή.

Ειδικές Παραγγελίες

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα κοσμήματά μας αλλά επιθυμείτε κάποια αλλαγή, όπως διαφορετική πέτρα, διπλή γάμπα ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε αν γίνεται και θα σας πληροφορήσουμε για την τιμή του προϊόντος, καθώς και πότε θα είναι έτοιμο.

Εγγραφή Νέου Μέλους

Αν είστε νέος πελάτης, θα χρειαστεί να ανοίξετε λογαριασμό μαζί μας για να κάνετε τις αγορές σας. Στη σελίδα Ο Λογαριασμός μου, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα εμφανιστεί, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης που αποτελείται από τουλάχιστον 5 χαρακτήρες και πατήστε «Υποβολή». Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει λογαριασμός στο όνομά σας. Ο κωδικός είναι προσωπικός, και είναι δική σας ευθύνη να μην τον γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από εσάς.

Εναλλακτικά, όταν ολοκληρώσετε τις επιλογές σας, πατήστε το κουμπί «Ταμείο». Θα ανοίξει μία ηλεκτρονική φόρμα, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να επιτευχθεί η συναλλαγή. Στο κάτω μέρος της ηλεκτρονικής φόρμας θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν προσωπικό κωδικό (password) που αποτελείται τουλάχιστον από 5 χαρακτήρες, ο οποίος, μαζί με το e-mail σας, θα αποτελεί τον κωδικό εύκολης πρόσβασης για τις επόμενες αγορές σας. Το preludio.gr σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Παλιό Μέλος

Αν είστε παλιός πελάτης, μπορείτε να εισάγετε το e-mail και τον κωδικό σας και να προχωρήσετε στην πληρωμή χωρίς να χρειαστεί να εισάγετε τα στοιχεία σας ξανά. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει και να αλλάξετε κάποια από τα στοιχεία του λογαριασμού σας (πχ. αν αλλάξατε διεύθυνση). Στην περίπτωση που ξεχάσατε τον προσωπικό σας κωδικό παρακαλούμε επιλέξτε τον σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;» στη σελίδα «Ο Λογαριασμός μου». Συμπληρώστε το e-mail σας και θα σας ξαναστείλουμε τον κωδικό σας.

Τρόποι Πληρωμής

Εφόσον έχετε επιλέξει το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και έχετε εγγραφεί ως μέλος του preludio.gr, το επόμενο βήμα είναι η πληρωμή. Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω πιστωτικής κάρτας και της τράπεζας AlphaBank

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μέσω της τράπεζας AlphaBank. Μόλις πατήσετε το κουμπί πληρωμή με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της AlphaBank , συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με την εγγύηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Socket Layers), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών. Για να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή ιστοσελίδα όπου μπορείτε να συμπληρώσετε ευαίσθητα στοιχεία άφοβα, θα πρέπει στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου σας να υπάρχει ένα κίτρινο λουκέτο και η διεύθυνση της ιστοσελίδας να έχει μετατραπεί από //http σε //https. Τα δεδομένα σας κατόπιν κωδικοποιούνται και μεταφέρονται στην βάση δεδομένων της AlphaBank με ασφάλεια. Το preludio.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας, τα δεδομένα αυτά παραμένουν στο σύστημα της τράπεζας. Σε περίπτωση που δε θέλετε να αποσταλούν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του internet, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση, να την εκτυπώσετε και να την αποστείλετε μέσω fax στον αριθμό (0030) 2752 0 25277, ή στο τηλέφωνο (0030)2752 0 25277 ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Preludio
Βασιλέως Κωνσταντίνου 2
Ναύπλιο
21100
Ελλάδα

2. Μέσω πιστωτικής κάρτας και της ηλεκτρονικής τράπεζας Paypal

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μέσω της τράπεζας Paypal. Μόλις πατήσετε το κουμπί πληρωμή με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της Paypal, συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με την εγγύηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Socket Layers), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών. Για να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή ιστοσελίδα όπου μπορείτε να συμπληρώσετε ευαίσθητα στοιχεία άφοβα, θα πρέπει στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου σας να υπάρχει ένα κίτρινο λουκέτο και η διεύθυνση της ιστοσελίδας να έχει μετατραπεί από //http σε //https. Τα δεδομένα σας κατόπιν κωδικοποιούνται και μεταφέρονται στην βάση δεδομένων της Paypal με ασφάλεια. Το preludio.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας, τα δεδομένα αυτά.

3.Μέσω λογαριασμού Paypal

Θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό Paypal πρώτα. Για να ανοίξετε λογαριασμό με την Paypal, χρειάζεται να δώσετε τα στοιχεία σας και έναν λογαριασμό τράπεζας. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.paypal.com

4. Μέσω τηλεφώνου στον αριθμό (0030)2752 0 25277 καθημερινά 10-2 και 5:30-7 ώρα Ελλάδας (GMT+2:00)

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Μετά την συμπλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail από εμάς με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Το e-mail θα περιλαμβάνει τα προϊόντα που παραγγείλατε, το συνολικό κόστος της συναλλαγής και τη διεύθυνση αποστολής. Εάν κάποιο στοιχείο είναι λανθασμένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας την ίδια ημέρα. Το preludio.gr δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την εκτέλεση παραγγελιών που βασίζονται σε λανθασμένα στοιχεία από μέρους σας.

Αποστολή και Επιστροφές

Για πληροφορίες για την αποστολή, τον χρόνο παράδοσης, ακύρωση παραγγελίας και επιστροφές, παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική για Αποστολή και Επιστροφές της εταιρείας μας.

Τεχνικά Προβλήματα

Αν συναντήσετε τεχνικά προβλήματα (κόλλημα υπολογιστή, διακοπή ρεύματος κλπ) κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, θα πρέπει να την επαναλάβετε. Αν συναντήσετε τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του ανοίγματος λογαριασμού και δεν είχατε πατήσει το κουμπί της υποβολής, τότε θα πρέπει να ξαναπεράσετε τα στοιχεία σας. Αν είχατε πατήσει το κουμπί της υποβολής, τότε τα στοιχεία σας έχουν καταχωρηθεί. Αν συναντήσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της παραγγελίας και δεν είχατε φτάσει στο τελευταίο στάδιο, η παραγγελία σας δεν εκτελέστηκε. Τα προϊόντα που είχατε βάλει στο καλάθι σας παραμένουν εκεί. Το μόνο που πρέπει να επαναλάβετε είναι η διαδικασία της πληρωμής. Αν είχατε φτάσει στο τελικό στάδιο, τότε θα λάβετε e-mail που θα επικυρώνει την παραγγελία σας.

Συσκευασία και αποστολή Δώρου

Μπορείτε να μας ζητήσετε τις αγορές σας σε συσκευασία δώρου, με συνοδευτικό κείμενο της αρεσκείας σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Επίσης, μπορείτε να στείλετε κάποιο δώρο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τον ακόλουθο τρόπο. Στο πρώτο βήμα μόλις πάτε στο ταμείο, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής. Η απόδειξη λιανικής πώλησης θα σταλεί στη δική σας διεύθυνση και τα προϊόντα στη διεύθυνση του ατόμου που επιθυμείτε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 5 διευθύνσεις για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Copyright © 2007 Preludio. Design by Kranton