Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Privacy Policy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το preludio.gr δεσμεύεται να σέβεται και να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα που του παρέχετε και ακολουθεί τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν.2472/1997, όπως ισχύει σήμερα. Η περιήγηση στις σελίδες της εταιρείας δεν προαπαιτεί τη γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων. Για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής και την αποτελεσματική και ποιοτική παροχή προϊόντων και υπηρεσιών απαιτείται η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Σε αυτή τη σελίδα θα σας εξηγήσουμε πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε καθώς και τα δικαιώματά σας σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε

Προκειμένου να εγγραφείτε ως μέλος και να επιτευχθεί μία παραγγελία σας ζητάμε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, τη διεύθυνση αποστολής εάν είναι διαφορετική από τη δική σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), το τηλέφωνό σας και ορισμένα δημογραφικά στοιχεία όπως την ηλικία και το φύλο σας. Το preludio.gr συλλέγει αυτά τα στοιχεία προκειμένου:

  • Να ανοίξει κάρτα μέλους στο όνομά σας και να διευκολύνει τυχόν νέες συναλλαγές

  • Να διεκπεραιώσει τις συναλλαγές που επιθυμείτε

  • Να επιβεβαιώσει τις συναλλαγές

  • Να σας παρέχει αποτελεσματική και γρήγορη βοήθεια σε τυχόν απορίες σας όποτε επικοινωνείτε μαζί μας

  • Να επικοινωνήσει μαζί σας είτε για τη συγκεκριμένη συναλλαγή είτε για να σας ενημερώσει για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας. Το preludio.gr δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας επικοινωνίας μαζί σας για λόγους marketing. Παράλληλα, μπορείτε να διακόψετε τη λήψη τέτοιων μηνυμάτων όποια στιγμή το επιθυμείτε.

  • Να αντλεί στατιστικές καταστάσεις που αφορούν στους πελάτες και στις αγορές τους. Το preludio.gr ενδέχεται να αναθέσει σε τρίτη συνεργαζόμενη εταιρεία την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας με τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος ή στατιστικών υπηρεσιών. Σε αυτή την περίπτωση, το preludio.gr δεσμεύει όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες να συμμορφώνονται με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναφέρονται σε αυτές τις σελίδες. Σε καμία άλλη περίπτωση το preludio.gr δεν πωλεί, ενοικιάζει, ανταλλάσσει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία. Η μόνη εξαίρεση είναι η περίπτωση που η αποκάλυψη στοιχείων απαιτείται από το Δικαστήριο για νομικούς σκοπούς.

Cookies

Τα cookies είναι πληροφορίες που αποθηκεύονται από τον φυλλομετρητή σας (browser) στον σκληρό σας δίσκο όταν μπαίνετε στην ιστοσελίδα. Μπορείτε να δείτε τις σελίδες της εταιρείας μας και να δώσετε την παραγγελία σας και όταν έχετε απενεργοποιήσει τα cookies. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε προσωπική εξυπηρέτηση και για να αναλύουμε την κίνηση στην ιστοσελίδα σε μορφή στατιστικών (χωρίς να αναγνωρίζεστε προσωπικά). Αν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να μη δέχεται cookies, η ιστοσελίδα μας δε θα σας αναγνωρίζει όποτε εισέρχεστε και θα πρέπει να πληκτρολογήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον προσωπικό σας κωδικό.

Σύνδεσμοι προς άλλες Ιστοσελίδες (Links)

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Πατώντας αυτούς τους συνδέσμους, μπορεί να φύγετε από το preludio.gr και να μπείτε σε άλλη ιστοσελίδα. Οι άλλες ιστοσελίδες μπορεί να σας ζητήσουν κάποια προσωπικά δεδομένα. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε αυτές τις σελίδες, καθώς μπορεί να διαφέρουν από τη δική μας.

Τα δικαιώματά σας σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά στοιχεία σας (άρθρο 12 Ν.2472/1997). Μπορείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπαίνοντας στον λογαριασμό σας και πατώντας τον σύνδεσμο “εμφάνιση ή αλλαγή πληροφοριών λογαριασμού”. Οι διορθώσεις σας μπαίνουν στη βάση δεδομένων μας αμέσως, οπότε μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας αμέσως όντας σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα νέα δεδομένα. Επίσης μπορείτε να μη μας δώσετε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που σας αφορούν, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσετε αλλαγή και διαγραφή τους (άρθρο 13 Ν.2472/1997). Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο contact@preludio.gr. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μη χορηγήσετε τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνούμε μαζί σας για λόγους marketing, κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής. Παράλληλα, μπορείτε να διακόψετε τη λήψη τέτοιων μηνυμάτων όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Επικοινωνία

Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας και να λύσουμε τις απορίες σας σε ό,τι αφορά την πολιτική των προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, κάνετε κλικ εδώ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο contact@preludio.gr ή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση Preludio, Βασιλέως Κωνσταντίνου 2, Ναύπλιο 21100 Ελλάδα


Copyright © 2007 Preludio. Design by Kranton