Αποστολή & Επιστροφές


Κόστος αποστολής

Το preludio.gr αποστέλλει τα προϊόντα μόνο εφόσον είναι δυνατή η ασφάλισή τους κατά τη μεταφορά. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη. Αν η χώρα στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί το προϊόν δε δέχεται ασφάλιση, η ιστοσελίδα δε θα δεχτεί τη συναλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ερευνήσουμε άλλους τρόπους αποστολής. Μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής και ασφάλισης στον παρακάτω πίνακα:

Κόστος Αποστολής και Ασφάλισης:

Πρώτο ΚομμάτιΤιμή ανά έξτρα Κομμάτι
Ελλάδα€22€14
Ευρώπη€38€25
Λοιπός Κόσμος€50€30

Στην κατηγορία Ευρώπη συγκαταλέγονται οι επόμενες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία. Αυτές οι τιμές ισχύουν μέχρι 10 κομμάτια. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε περισσότερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να σας εξυπηρετήσουμε.

Χρόνος παράδοσης

Εφόσον το προϊόν που παραγγείλατε είναι διαθέσιμο, η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 2 ημερών από την εκκαθάριση της πληρωμής. Αν έχετε παραγγείλει κάποιοι δαχτυλίδι που χρειάζεται αλλαγή στο νούμερο, τότε προσθέστε 2 εργάσιμες ημέρες στο χρόνο παράδοσης. Αν το προϊόν που παραγγείλατε είναι ειδική παραγγελία, τότε θα πρέπει να προσθέσετε δύο εβδομάδες στις ημέρες αποστολής. Καθότι τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, είναι δύσκολο να κατασκευαστούν σε λιγότερο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ελέγχετε σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας, μπαίνοντας στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το e-mail σας και τον προσωπικό σας κωδικό. Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από την χώρα στην οποία αποστέλλεται το δέμα. Για ενδεικτικό χρόνο αποστολής, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον αναγραφόμενο κοντά στις μεγάλες γιορτές, όπως Χριστούγεννα και Πάσχα, λόγω φόρτου εργασίας στο ταχυδρομείο.

Ελλάδα3-4 εργάσιμες ημέρες
Ευρώπη5-6 εργάσιμες ημέρες
Υπόλοιπος Κόσμος10-12 εργάσιμες ημέρες


Διεθνείς Μεταφορές

Το preludio.gr αποστέλλει κοσμήματα σε πολλές χώρες στον κόσμο. Υπάρχουν όμως κάποιες χώρες, οι οποίες δεν περιέχονται στη λίστα μας για διαφόρους λόγους. Το preludio.gr σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον σας και λυπάται για την ενόχληση. Αν η χώρα σας δεν είναι στη λίστα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος αποστολής.

Η παραγγελία σας πιθανόν να επιβαρυνθεί με φόρο τελωνείου (φόρο εισαγωγής, διαχείρισης κλπ) μόλις φθάσει στη χώρα σας. Δυστυχώς, το preludio.gr δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αυτές τις επιβαρύνσεις. Τα σταλτικά έξοδα που πληρώνετε στο preludio.gr δεν περιέχουν φόρους τελωνείου, διαχείρισης ή εισαγωγής. Αν αρνηθείτε να πληρώσετε τους πιθανούς φόρους, η παραγγελία σας θα επιστραφεί στο preludio.gr και θα επιβαρυνθούμε με τον φόρο εισαγωγής καθώς και με τα έξοδα επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση, από τα χρήματα που θα σας επιστραφούν από την ακύρωση της παραγγελίας σας, θα παρακρατηθούν τα έξοδα του φόρου και της επιστροφής. Αν η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το υποκατάστημα του τελωνείου της περιοχής σας. Επίσης, το τελωνείο της περιοχής σας μπορεί να σας αποστείλει το λογαριασμό για τον φόρο εισαγωγής κάμποσο καιρό μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Καθυστέρηση παραλαβής

Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει τα προϊόντα στον αναγραφόμενο χρόνο αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@preludio.gr

Συσκευασία

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε σε συσκευασία δώρου, με συνοδευτικό κείμενο της αρεσκείας σας, χωρίς καμία παραπάνω επιβάρυνση.

Ακύρωση (ολική ή μερική) της παραγγελίας

Προκειμένου να ακυρώσετε μία παραγγελία θα πρέπει να στείλετε e-mail στο contact@preludio.gr ή μέσω fax στον αριθμό (0030) 2752 0 25277. Η δυνατότητα αυτή σας δίνεται μέχρι τη στιγμή που λαμβάνει χώρα η αποστολή της παραγγελίας. Υπάρχει μόνο μία εξαίρεση, στα προϊόντα ειδικής παραγγελίας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πληροφορήσουμε αν μπορούμε ή όχι να ακυρώσουμε την παραγγελία με τον προμηθευτή μας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας μας μπαίνοντας στον λογαριασμό σας με το e-mail και τον προσωπικό σας κωδικό. Μετά την αποστολή, δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Επιστροφές Προϊόντων

Το preludio.gr δεν επιτρέπει επιστροφές προϊόντων, γι' αυτό σας προτείνουμε να κάνετε τις παραγγελίες σας με ιδιαίτερη προσοχή. Για τα δαχτυλίδια, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους πίνακες με τις αντιστοιχίες στα νούμερα.

Σε περίπτωση παραλαβής κατεστραμμένων προϊόντων, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως στα contact@preludio.gr ή μέσω fax στον αριθμό (0030) 2752 0 25277.

Copyright © 2007 Preludio. Design by Kranton